Desenli Porselen Tabak Modelleri

Mutfakların vazgeçilmez parçalarından birini de tabaklar oluşturmaktadır. Özellikle mutfaklarında vakit geçirmeyi seven ve sunuma ayrı bir önem veren bayanlar için tabaklar büyük önem taşımaktadır. Özellikle porselen tabaklarındaki birbirinden hoş desenler bazen kafa karışıklığına da neden olabilmektedir. Kimi zaman şu desenden de olmalı, ama bunun deseni de güzelmiş diye diye sonunda evinizde tabakları koyacak yer bulamaz hale gelebilirsiniz. Sizlerde birbirinden farklı desenli porselen tabak modelleri ile farklı sunumlara imza atabilirsiniz.

Desenli tabaklarda en çok tercih edilen modellerden biri de çiçek desenlerinin ve mavi ve pembe tonlarının hakim olduğu modellerdir. Bunun yanı sıra renkli kişiliğini ön plana çıkarmak isteyen bayanlar kombin renkleri de tercih edebilmektedir. Sizlerde aynı tip modellerden sıkıldıysanız ve farklı tabaklar arıyorsanız özellikle şeritli tabaklara göz atmanız faydalı olacaktır. Bu tabaklar farklı tarzları ile dikkatleri çekmektedir. Çizgi detaylarının hakim olduğu tabakları pembe- beyaz, sarı beyaz, mavi-beyaz gibi farklı renk tonlarında tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu modellerde en çok tercih edilen renklerden biri de zebra çizgilerin hakim olduğu desenlerdir. Özellikle siyah beyaz sunumlar fuşya kombinler ile oldukça uyumlu olmaktadır. Sizlerde fuşya bir runner ile bu zebra çizgili porselen tabakları kullanarak hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Tercihlerini daha klasik porselen tabaklardan yana kullanmak isteyen kişiler altın yaldız detayları olan küçük çiçek desenlerinin olduğu şık porselenleri tercih edebilirler.

Comments (1)
Add Comment
  • Desenli Porselen Tabak Modelleri | Tomarza esco...

    […] Mutfakların vazgeçilmez parçalarından birini de tabaklar oluşturmaktadır. Özellikle mutfaklarında vakit geçirmeyi seven ve sunuma ayrı bir önem veren bayanlar için tabaklar büyük ö kayseri escort nem taşımaktadır. Özellikle porselen tabaklarındaki birbirinden hoş desenler bazen kafa karışıklığına da neden olabilmektedir. Kimi zaman şu desenden de olmalı, ama bunun deseni de güzelmiş diye diye sonunda evinizde tabakları koyacak yer bulamaz […]  […]