Saç Boyasını Akıtmak İçin Arap Sabunu

Beğenilmeyen kişinin yüzüne, tenine yakışmayan saç rengini saçtan akıtmak için kimyasal içeriğe sahip olan yöntemler saçın deformasyonuna neden olur ve daha kötü sonuçlar doğurur. Saç boyasını akıtmak için yapılacak en mantıklı yol saça zarar vermeden bu işlemi doğal yöntemler kullanarak yapmak. Saç boyasını akıtmak için uygulanacak doğal yöntemlerin başında Arap sabunu gelmektedir.

Arap sabunu ile saç boyasını akıtma yöntemi en çok kullanılan yöntemdir. Hoşa gitmeyen saç boyasını haftada iki ya da üç kez Arap sabunu ile saçları yıkadığınız takdir de belli bir süre sonra saç boyası akacaktır. Bu süre 1 ay kadardır. 1 ay dolduğu zaman ve bu bir ay içinde haftada 2 ya da 3 kez Arap sabunu kullanarak saç yıkama sonucunda istenmeyen saç boyası akacaktır ve saç rengi açılacaktır. Bu işlemin bir kötü tarafı vardır ve o da Arap sabunu ile yıkanan saç kötü kokar. Bu kötü kokudan kurtulmak için saçı kremli bir şampuan ile yıkayabilirsiniz. Başka bir yolda saça bakım maskesi uygulayarak da kötü kokunun önüne geçebilirsiniz.

Saçlarda ki istenmeyen saç boyasını akıtmak için Arap sabunu kullandıktan sonra saça jöle ya da köpük sürmeyin. Eğer sürerseniz saçlar yapış yapış bir hal alacaktır. Saç boyasını akıtmak dışında saçı çok fazla Arap sabunu ile yıkamayın. Çünkü Arap sabunu saç derisinin yağını alır ve saçı dökebilir.

Comments (1)
Add Comment
  • Saç Boyasını Akıtmak İçin Arap Sa...

    […] Beğenilmeyen kişinin yüzüne, tenine yakışmayan saç rengini saçtan akıtmak için kimyasal içeriğe sahip olan yöntemler saçın deformasyonuna neden olur ve daha kötü sonuçlar doğurur. Saç boyasını akıtmak için yapılacak en mantıklı yol saça zarar vermeden bu işlemi doğal yöntemler kullanarak yapmak. Saç boyasını akıtmak için uygulanacak doğal yöntemlerin başında Arap sabunu gelmektedir. Arap sabunu ile  […]